Špaldové cesto s orechmi
Objavte unikátny pôžitok v pečení s našim špaldovým cestom s orechmi. Toto cesto kombinuje vysokokvalitné prísady a tradičné remeselné spracovanie, čím vytvára ideálny základ pre rôzne typy sladkostí. Jeho výrazná a bohatá chuť je doplnená jemným nádychom orechov, čo dodáva každému dezertu výnimočnú hĺbku a arómu. Bez GMO. Ideálne pre prípravu nadýchaných muffinov, korpusov na vaše koláčiky alebo moderných verzií cookies. Vďaka nemu budete môcť experimentovať a prinášať do svojej cukrárne nové a vzrušujúce chute, ktoré očaria vašich zákazníkov. Tento produkt je určený pre cukrárov, ktorí hľadajú kvalitu a inováciu, aby svojim výtvorom dodali jedinečnosť a originalitu.
Podrobný popis
Technologický postup:
Receptúra na trenú hmotu/koláč, muffiny a napr. základ pre skvelý cheesecake:
1000g Špaldové cesto s orechmi, 500g celé vajíčka, 500g olej.
Miešajte všetky suroviny pri pomalých otáčkach pomocou lopatky cca 5 min. Pečte pri teplote 170-180º C, doba pečenia je cca 40-50 minút v závislosti od typu výrobku, náplne a typu pece.
Receptúra na špaldové cookies koláčiky:
1000g Špaldové cesto s orechmi, 220g celé vajíčka, 280g maslo alebo margarín.
Všetky suroviny na cookies spolu miešame za pomoci lopatky počas 5 minút. (nešľaháme). Ukladáme na plech s papierom na pečenie.
Ukladáme v dostatočnej vzdialenosti od seba, nakoľko Cookies sa samé počas pečenia vyformujú do tvaru keksíka ( zväčšia tvar) a v poslednej fáze pečenia pekne popraskajú. Pečieme pri 165 -175 °C cca 15 minút.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.