Beza klasik: zmes na bielkový krém
Zmes na bielkový krém beza klasik je prémiová zmes s tajným spoločníkom vo vašej kuchyni. Vyrobená z najkvalitnejších surovín, zaručuje konzistentnú kvalitu a dokonalú textúru. S jej jednoduchou prípravou ušetríte čas a s minimálnym úsilím dosiahnete profesionálne výsledky. Beza klasik je ideálna pre tvorbu bielkového krému na náplň do trubičiek. Z tejto bielkovej zmesi môžete vyrobiť aj snehové pečivo (laskonky, parížske rožky). Bez GMO. Objavte pôžitok z varenia s beza klasik a transformujte každý recept na majstrovské dielo.
Podrobný popis
Technologický postup:
Snehové pečivo (parížske rožky, laskonky):
400g zmes BEZA KLASIK, 800g kryštálový cukor, 400g voda (teplota cca 50 °C), 300g kokos.
Plnka do trubičiek:
400g zmes BEZA KLASIK, 400g kryštálový cukor, 300g voda (teplota cca 50 °C), 4x lyžice ocot.
Zmiešať všetky ingrediencie spolu cca 5 min. vysokou rýchlosťou. Teplota pečenia: 120 °C. Čas pečenia: cca 50 - 60 min.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.